• darkblurbg
    Welkom op de website van
    Profito B.V.

Als u betrokken raakt in een conflict, kunt u dat op verschillende manieren proberen op te lossen. Een daarvan is mediation. U gaat dan samen met de partij (en) waarmee u het conflict heeft, onder begeleiding van een deskundige (de mediator) proberen om een oplossing te vinden voor het conflict.

Mediation  is een belangrijke core business. Met ruim 11 jaar ervaring in Nederland en in het buitenland kunt u dat met een gerust hart  aan ons overlaten.  In het bijzonder wanneer de mediation een financieel aspect heeft, zoals bijvoorbeeld bij echtscheiding of uit elkaar gaan van samenwonenden, arbeidsrelaties, fiscale mediations, het uit elkaar gaan van samenwerkingsverbanden bent u bij ons aan het goede adres. De mediations mogen best een internationaal aspect hebben. Een Engelstalige overeenkomst is geen probleem. De mediator spreekt ook Spaans en Italiaans.

En wat de kosten van de mediation betreft: ook als u in aanmerking komt voor een toevoeging bent u bij ons welkom. Die kunnen wij voor u aanvragen. Wilt u of uw mediator/advocaat een advies over de in een mediation afgesproken financiële of andere zaken (second opinion)? Dat kan.

Neemt u gerust contact met ons op.