• darkblurbg
    Welkom op de website van
    Profito B.V.

Voor fiscale advisering in Rotterdam bent u bij Profito B.V. aan het juiste adres. Hier kunt u lezen wat Profito B.V. voor u kan betekenen met betrekking tot fiscale advisering in Rotterdam.
- Fiscale advisering; situaties
- Fiscale advisering kan van belang zijn tijdens verschillende situaties. Waar fiscale kwesties een rol spelen, komt namelijk al gauw fiscale advisering om de hoek kijken.

 

Deze situaties kunnen erg uiteen lopen, hierbij kunt u denken aan:
- De opstart van een onderneming
- De keuze van een rechtsvorm van een onderneming
- Advisering in geval van echtscheiding
- Het beoordelen van echtscheidingsconvenanten op fiscale aspecten
- Een onderzoek naar kostenvergoedingen binnen een onderneming
- Het beoordelen van fiscale werkrelaties (wel/geen dienstbetrekking, ondernemer of niet en dergelijke)
- Advisering over de BTW

Fiscale advisering; ruime ervaring
Profito B.V. heeft ruime ervaring met het geven van fiscaal advies met zowel MKB-ondernemingen als agrarische ondernemingen en als bijzonder onderdeel de Paardenhouderij. Zou u graag vermogen willen overdragen aan uw kinderen? Of wilt u gewoon een advies of uw aangifte wel juist is gedaan? Geen punt bij ons. Ook als het ingewikkelder wordt, helpen we u graag. Het inbrengen van een eenmanszaak in een BV of het uittreden uit een BV zijn kwesties waar we graag met u over in overleg treden.


Samen met u controllerapporten van de belastingdienst doornemen of kijken of bezwaar dan wel beroep mogelijk is; het kan allemaal. En twijfelen we? Dan kunnen we altijd in overleg treden met de Belastingdienst. Maar doorverwijzen naar iemand anders die uw zaken beter kan behartigen, omdat die meer expertise over een bepaald onderwerp heeft, vinden we een logische gang van zaken.
Fiscale advisering Rotterdam; contact


Voor fiscale advisering in Rotterdam hoeft u niet verder te zoeken want bij Profito B.V. bent u aan het juiste adres. U kunt contact opnemen via e-mail info@profitobv.nl of telefonisch: 010 741 04 04.