• darkblurbg
    Welkom op de website van
    Profito B.V.

Belastingaangifte voor particulieren zal een fluitje van een cent moeten zijn met de vooringevulde aangifte van de Belastingdienst. Maar niets is echter minder waar! Belastingaangifte is voor particulieren vaak juist een struikelblok. Daarom biedt Profito BV hulp aan particulieren met het invullen van hun belastingaangifte.

Belastingaangifte particulieren

Profito BV helpt particulieren graag met het invullen van hun belastingaangifte. In de vooringevulde aangifte van de Belastingdienst staat niet alles vermeld wat voor de aangifte inkomstenbelasting van belang kan zijn. U heeft als plicht om wat in de vooringevulde aangifte staat te controleren en te corrigeren op juistheid. Daarnaast moet u de ontbrekende gegevens alsnog toevoegen.

Bijzondere situaties belastingaangifte

Soms krijgen mensen een bijzonder aangifteformulier omdat een bijzondere situatie op hen van toepassing is: denk aan een M-formulier, een formulier voor buitenlands belastingplichtigen, een aangifteformulier inkomstenbelasting voor een overledene of een aangifte erfbelasting. Wilt u daar ook geen omkijken naar hebben? Laat uw aangifteformulier dan door Profito invullen.

Belastingaangifte ondernemers

Belastingaangifte ondernemers  

Profito BV helpt, naast particulieren, ook graag ondernemers met hun belastingaangifte. De belastingaangifte kan voor ondernemers namelijk zeer complex zijn. Wilt u hier als ondernemer geen omkijken meer naar hebben en er zeker van zijn dat uw belastingzaken goed op orde zijn? Of valt uw onderneming of organisatie onder de vennootschapsbelasting? Geen probleem, laat uw belastingaangifte door een belastingadviseur van Profito BV invullen.

Werkwijze belastingaangifte door Profito BV

Wanneer u vóór 31 januari 2017 alle benodigde bescheiden voor het aangifteformulier bij ons inlevert, zorgen wij ervoor dat de aangifte inkomstenbelasting 2016 vóór 1 maart 2017 is ingediend. Want ook wij snappen dat u graag uw geld zo snel mogelijk terug wilt krijgen van de belastingdienst. Heeft u een aangifte over een eerder jaar dat nog moet worden ingediend? Schroom niet en neem contact met ons op. Ook uw aangifte inkomstenbelasting 2015, 2014 of een eerder jaar, kunnen wij voor u verzorgen.

Contact Profito BV

U kunt met ons contact opnemen via e-mail info@profitobv.nl of telefonisch: 010 741 04 04.